Ditubuhkan pada tahun 2007, Nanjing Majestic Auto Parts Co.,Ltd. terlibat dalam pembuatan, mengeksport dan membekalkan pelbagai produk sistem penyejukan auto, seperti tiub radiator, tiub intercooler, tiub dan radiator penyejuk minyak, intercooler, penyejuk minyak dan banyak lagi.

 

Selama lebih 10 tahun Majestic telah menjadi perintis industri dalam Reka Bentuk & Pembuatan Penyejuk Aluminium, Membekalkan Penukar haba Perdagangan & Pelanggan OEM dengan penyelesaian berkualiti tinggi, harga kompetitif untuk keperluan penyejukan mereka. Kami bekerja dengan pendekatan yang tegas dan positif, yang membantu kami dalam memastikan kepuasan pelanggan. Item ini boleh digunakan dalam industri yang berbeza seperti kereta, industri, pembinaan kapal, pembuatan gula, pembungkusan, navigasi, acuan, dll.

 

Kami telah memperoleh pengalaman yang luas melalui penyelidikan dan pembangunan produk sistem penukar haba dan telah mereka bentuk dan mengeluarkan item untuk pelbagai aplikasi yang berbeza. Kami menjalankan penyelidikan dan tinjauan yang meluas di unit penyelidikan dan pembangunan kami dan mencuba yang terbaik untuk menginovasi rangkaian produk yang berprestasi lebih baik. Selain itu, pemeriksaan dan tinjauan yang dijalankan, membantu kami dalam mereka bentuk dan membangunkan produk baharu dengan cemerlang.

 

Selain itu, kilang kami diperakui oleh ISO/ TS16949. Dan Kami mempunyai peralatan yang canggih dan komprehensif, seperti Brazing Furnace, Fin Machine, Core Assembly Machine ect. Pasukan pekerja kami yang cekap mahir dengan semua proses pembuatan dan tugas lain yang berkaitan, sekali gus mengembangkan perniagaan kami di seluruh dunia. Selanjutnya, kami berhasrat untuk mencapai kepuasan pelanggan yang maksimum dan mengikut piawaian etika terkini yang telah membawa kami dalam mencapai tahap kejayaan yang baharu.