Radiator Aftermarket

Radiator Aftermarket

Radiator adalah bahagian yang sangat penting yang diperlukan oleh kereta anda. Radiator aftermarket adalah reka bentuk yang sama dengan radiator OEM. Terdapat bingkai plastik yang mengelilingi biasanya tiub aluminium. Dengan cara radiator anda berfungsi, penyejuk memindahkan haba ke dalam tiub. Os haba kemudian dipindahkan ke sirip radiator. Penyejuk kemudian masuk semula ke dalam enjin untuk mendapatkan lebih banyak haba. Mempunyai tudung radiator sangat penting untuk mesin anda. Mempunyai radiator yang buruk akan menjadikan enjin anda terlalu panas. Semasa mengambil radiator aftermarket anda, anda memperoleh kualiti.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Radiator aftermarket melindungi kereta daripada kerosakan dan memastikan mesin berada dalam julat suhu yang betul.
Radiator aftermarket adalah bahagian utama sistem penyejukan, tujuannya adalah untuk melindungi mesin dari kerosakan yang disebabkan oleh pemanasan berlebihan. Prinsip radiator aftermarket adalah menggunakan udara sejuk untuk mengurangkan suhu penyejuk dari mesin di radiator aftermarket. Radiator aftermarket mempunyai dua komponen utama, tiub radiator, dan tangki.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama Produk Radiator aftermarket
Saiz Hasilkan sebagai nombor atau gambar oem / dpl
Bahan Inti aluminium
Jenis penyejukan Didinginkan air
Jenis sirip Jenis bergelombang
Uji Setiap Radiator akan diuji dengan ujian kedap udara dan teks tekanan


3. Ciri dan Aplikasi Produk

Radiator aftermarket kami digunakan untuk kereta automatik dan juga terlibat di kawasan lain seperti trak berat, kereta lumba, pemampat udara dan kereta lumba lain. Radiator aftermarket yang hebat untuk kereta yang berbeza.

4. Soalan Lazim:

S: Apakah kelebihan kualiti?
J: Semua pemprosesan dihasilkan di kilang kami sendiri, kami dapat mengawal kualiti;
Q: Bagaimana pembungkusan produk?
A: Kami mempunyai dua bungkusan, kotak kadbod dan kayu.
Q: Apakah MOQ anda?
J: Ini berdasarkan model mana yang anda mahukan.
Tag Hot: Radiator Aftermarket, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebutharga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan