Tiub Kimpalan Frekuensi Tinggi Aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Company mengkhususkan diri dalam membekalkan jenis tiub aluminium, seperti Aluminium High Frequency Welded Tube, Aluminium Multi channel Tube, Seamless Aluminium Tube, Composite Aluminium Tube.ect.

Kaedah pembuatan paip dikimpal frekuensi tinggi aluminium adalah dengan membentuk jalur aluminium rata ke dalam tiub, kemudian menyambungkan tepinya melalui proses pengelasan frekuensi tinggi, dan melakukan pengelasan jahitan tanpa menggunakan bahan pengisi. Kemudian sesuaikan ukuran paip yang dikimpal sehingga ukuran dan toleransi yang tepat tercapai.

Ciri-ciri paip dikimpal frekuensi tinggi adalah: kelajuan kimpalan tinggi, zon terkena haba kimpalan kecil, kimpalan tidak dapat membersihkan benda kerja, dan dapat mengimpal paip berdinding nipis dan tiub logam yang dikimpal.

Sekiranya ada keperluan, anda boleh menghubungi kami secepat mungkin.

Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Kimpalan Frekuensi Tinggi Aluminium terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.