Tiub Saluran Mikro Aluminium

Nanjing Majestic adalah kilang yang sangat baik untuk menghasilkan tiub aluminium berbilang saluran, sehingga dapat menyediakan tiub aluminium berbilang saluran dengan pelbagai ukuran, bentuk dan aloi aluminium.

Kami ditubuhkan pada tahun 2007, kami Nanjing Majestic Auto Parts terlibat dalam pembuatan, eksport dan penyediaan pelbagai produk sistem penyejukan automatik, seperti tiub saluran mikro aluminium, tiub radiator, tiub intercooler, tabung pendingin minyak dan tiub conderser bulat dan banyak lagi. Kami telah memperoleh banyak pengalaman melalui penyelidikan dan pengembangan produk sistem penukar haba dan telah merancang dan mengeluarkan barang untuk pelbagai aplikasi yang berbeza. Kami menjalankan kajian dan tinjauan yang luas di unit penyelidikan dan pembangunan kami dan berusaha sebaik mungkin untuk menginovasikan rangkaian produk dengan prestasi lebih baik. Di samping itu, pemeriksaan dan tinjauan yang dilakukan, membantu kami dalam merancang dan membangunkan produk baru dengan cemerlang. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasukan pekerja kami yang cekap berpengalaman dengan semua proses pembuatan dan tugas lain yang berkaitan, dengan itu mengembangkan perniagaan kami ke seluruh dunia. Selanjutnya, kami berhasrat untuk mencapai kepuasan pelanggan yang maksimum dan mengikuti standard etika terkini yang telah mendorong kami untuk mencapai kejayaan baru.

Tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan anda!
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Saluran Mikro Aluminium terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.