Tiub pelbagai saluran aluminium

Nanjing Majestic Auto Parts Company mengkhususkan diri dalam membekalkan jenis tiub aluminium, seperti Aluminium High Frequency Welded Tube, Aluminium Multi channel Tube, Seamless Aluminium Tube, Composite Aluminium Tube.ect.

Aluminium Multi channel Tube juga dipanggil aluminium multi tube Ia sesuai untuk industri penghawa dingin automotif.
Aluminium Multi channel Tube merangkumi tabung khas seperti tiub aluminium biasa, tiub sudut tajam, tiub gigi dalaman, tiub semburan zink, tiub bersambung, dan tiub rata intercooler. Terutama digunakan dalam penghawa dingin kenderaan, penghawa dingin awam, penukar haba, kondensor, dan penyejat.
Tiub berbilang aluminium besar atau kecil boleh didapati dalam pelbagai saiz dan aloi untuk memastikan prestasi terbaik untuk tujuan yang diinginkan.

Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub pelbagai saluran aluminium terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.