Aloi aluminium

Nanjing Majestic Company adalah salah satu Pembekal aloi aluminium profesional di China. Kami memberikan khidmat rundingan teknikal pra-penjualan dan perkhidmatan profesional selepas jualan terbaik untuk majoriti pengguna. Kami telah memperhatikan keperluan pelanggan yang sebenarnya, peningkatan kecekapan dan kapasiti pengeluaran untuk waktu yang lama untuk memastikan produk memberikan kestabilan dan prestasi kos yang tinggi, kami akan melakukan yang terbaik untuk mengurangkan kos pelanggan dan memberikan kualiti yang tinggi produk, perkhidmatan dan penyelesaian aloi aluminium keseluruhan yang menjimatkan kos yang memenuhi harapan pelanggan.
Aloi aluminium adalah aloi berdasarkan aluminium dan sejumlah unsur paduan lain, dan ia adalah salah satu bahan logam ringan. Sebagai tambahan kepada ciri umum aluminium, aloi aluminium juga mempunyai ciri khas aloi kerana pelbagai jenis dan kuantiti unsur paduan tambahan. Ketumpatan aloi aluminium adalah 2,63.82,85g / cm, ia mempunyai kekuatan tinggi (isb adalah 11050650MPa), kekuatan khusus hampir dengan keluli aloi tinggi, kekakuan spesifik lebih tinggi daripada keluli, ia mempunyai prestasi pemutus dan pemprosesan plastik yang baik, dan kekonduksian elektrik yang baik. , Kekonduksian termal, ketahanan kakisan yang baik dan kebolehkimpalan, dapat digunakan sebagai bahan struktur, memiliki berbagai aplikasi dalam ruang angkasa, penerbangan, pengangkutan, pembinaan, elektromekanik, keperluan ringan dan harian.
Aloi aluminium mempunyai kekuatan khusus yang tinggi, ringan, kelancaran yang baik, keupayaan mengisi yang kuat, ketahanan kakisan yang baik, dan takat lebur rendah. Ia digunakan secara meluas dalam traktor, alat ganti lokomotif, produk elektronik, peralatan perubatan, hiasan seni bina dan industri lain. Aloi aluminium mempunyai kemuluran yang sangat baik dan banyak digunakan dalam industri keperluan harian dan industri makanan. Di bidang transmisi kuasa, wayar yang diperbuat daripada aloi aluminium mempunyai kos rendah, ringan, ketahanan kakisan yang baik, pemindahan haba, pengaliran mudah, dan ketahanan aus, sehingga orang lebih banyak memperhatikan.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Aloi aluminium terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.