Tiub Penukar Haba Aluminium

Tiub Penukar Haba Aluminium

Kami mempunyai lebih dari 12 tahun untuk menghasilkan tiub penukar haba aluminium. Kami adalah pengeluar argst di China. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasti kami dapat menawarkan produk berkualiti dan harga yang kompetitif. Sekiranya ada pertanyaan atau rancangan pembelian, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa. Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Terdapat dua cara utama untuk menghasilkan tiub penukar haba aluminium, iaitu melukis dan penyemperitan. Kedua-dua proses ini sedang digunakan. Gred yang kami gunakan untuk tiub penukar haba aluminium perlu mempunyai dua elemen kebolehkimpalan dan ketahanan kakisan yang baik. Untuk memastikan kualiti tiub penukar haba aluminium, kami akan memeriksa perkakas dan acuan sebelum pengeluaran untuk mengelakkan produk tergores, dan memperhatikan kualiti inti acuan. Selepas melukis, kita perlu memeriksa sama ada terdapat pelekat aluminium atau kerosakan lain untuk mengelakkan tiub aluminium bermasalah mengalir ke bawah. Di samping itu, Sebelum penghantaran, kami akan menguji produk untuk mengelakkan masalah kualiti tiub penukar haba aluminium yang anda terima.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama Produk Tiub Penukar Haba Aluminium
Spesifikasi Anda boleh memilih dari katalog kami atau menyediakan gambar tiub yang anda mahukan.
Panjang Custom mengikut keperluan anda
Pakej Kes kayu
Bahan / Gred Aluminium4343 / 3003/7072
Contohnya Terima sampel untuk memeriksa kualiti
penghantaran Laut, Udara, Ekspres


3. Ciri dan Aplikasi Produk

Tiub penukar haba aluminium yang kami hasilkan mempunyai kelurusan yang baik, permukaan yang terang, ketahanan kakisan yang kuat, prestasi dimensi yang berkualiti, dan tidak ada kebocoran. Umumnya digunakan pada bahagian automotif seperti radiator, intercooler, oil cooler, condenser dan evaporator.


4. Soalan Lazim:

S: Adakah anda syarikat perdagangan atau pengeluar?
A: Kami adalah kilang.
S: Berapa lama masa penghantaran anda?
J: Pada amnya, 25-30 hari jika barang ada stok. atau 15-20 hari jika barang tidak ada stok, ia mengikut kuantiti.
S: Adakah anda memberikan sampel?
J: Ya, kami boleh menawarkan sampel.
Q: Apakah syarat pembayaran anda?
A: TT atau L / C pada pandangan
Sekiranya anda mempunyai soalan lain, sila hubungi kami
Tag Hot: Tiub Penukar Panas Aluminium, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebut Harga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan