Aluminium Intercooler

Nanjing Majestic Auto Parts Company bermula pada tahun 2007 dan merupakan salah satu pengeluar intercooler aluminium terbesar di China. Kami mengekalkan model perniagaan yang sangat ramping, dengan fokus untuk menghasilkan intercooler aluminium berkualiti tinggi dan kos efektif. Kami dapat memenuhi keperluan hampir semua orang, sama ada anda ingin membina intercooler trak atau intercooler untuk kereta lumba, kami akan memberi anda perkhidmatan. Kami mempunyai lebih daripada 80 pekerja, di mana bahagian teknologi dan R&D menyumbang 10%. Sekiranya anda mempunyai gambar atau maklumat ukuran terperinci, kami dapat menghasilkan intercooler aluminium yang disesuaikan untuk anda. Hubungi kami atau e-mel, dan biarkan kami membantu anda mencapai matlamat anda untuk kereta. Nantikan pertanyaan anda.

Intercooler sebenarnya adalah aksesori turbocharging. Fungsi intercooler turbocharger adalah untuk mengurangkan suhu udara suhu tinggi setelah supercharging, sehingga dapat mengurangi beban panas mesin, meningkatkan pengambilan udara, dan kemudian meningkatkan kekuatan mesin. Untuk enjin turbocharged, intercooler adalah bahagian penting dalam sistem turbocharged. Sama ada enjin turbocharged atau turbocharged, perlu memasang intercooler turbocharger antara turbocharger dan manifold pengambilan. Dengan perkembangan industri automotif, semakin banyak pelanggan memilih intercooler aluminium yang lebih ringan, terutama untuk kereta lumba, dan semakin banyak penggunaan intercooler aluminium.

Nanjing Majestic Company mempunyai pengalaman lebih dari 12 tahun dalam pembuatan aluminium intercooler, oil cooler, radiator dan beberapa aksesori dll. Kami gembira kerana kami telah bekerjasama dengan banyak syarikat dari seluruh dunia. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasti kami dapat menawarkan produk berkualiti dan harga yang kompetitif. Kami berada dalam kedudukan yang baik bukan sahaja untuk menyediakan pemasangan berkualiti tinggi, tetapi juga perkhidmatan purna jual yang sangat baik. Jurutera terlatih akan menawarkan anda sokongan teknikal. Sekiranya ada keperluan, selamat datang untuk menghantar e-mel kepada kami atau hubungi. Berharap dapat mengadakan kerjasama dengan anda.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Aluminium Intercooler terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.