Teras Radiator Aluminium

Teras Radiator Aluminium

Inti radiator aluminium adalah bahagian untuk penukar haba yang disejukkan dengan air. Ia boleh digunakan sebagai penyejuk air / penyejuk minyak / udara yang disejukkan. digunakan dalam banyak industri. Inti radiator aluminium adalah bahagian utama penukar haba.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Inti radiator aluminium terdiri daripada plat penutup, plat partisi, meterai panjang, meterai pendek, dan sirip dalam dan luar. Baffle adalah permukaan pemindahan haba asas, sirip adalah permukaan pemindahan haba sekunder untuk meningkatkan pemindahan haba , dan meterai digunakan untuk pengedap.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama Produk Inti radiator aluminium
Jenama Disesuaikan
Bahan Aluminium
Saiz Disesuaikan
Pakej Beg plastik + kotak + sarung kayu


3. Ciri dan Aplikasi Produk

Inti radiator aluminium kami mempunyai bahan dan pembinaan berkualiti tinggi untuk kekuatan dan ketahanan terhadap getaran. Setiap teras diuji tekanan untuk memastikan prestasi sempurna. Inti radiator aluminium kami Menggunakan Tiub Pendingin Ekstrusi Mikro untuk pelesapan haba yang cepat dan efisien sambil menggunakan penyediaan sirip luar yang sedikit kurang padat untuk memberikan aliran udara yang sangat baik ke radiator.


4. Pembungkusan Dan Penghantaran

Inti radiator aluminium dibungkus dalam kotak kayu untuk pilihan yang berbezaA. Kotak pembungkusan neutral B. Kotak pembungkusan asal
C. Pakej mengikut kehendak pelanggan
Penghantaran:
1. Waktu penghantaran bergantung pada tujuan dan faktor lain, mungkin dalam 20-30 hari kerja melalui laut, kargo udara & permintaan khas pelanggan.
2. Setelah menghantar barang, kami akan menghantar e-mel kepada anda maklumat penghantaran, serta nombor penjejakan.


5. Soalan Lazim:

S: Sijil yang anda ada?
J: Kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949
S: Adakah anda akan memberikan jaminan?
J: Ya, kami sangat yakin dengan produk kami, dan kami membungkusnya dengan sangat baik, jadi biasanya anda akan menerima pesanan anda dalam keadaan baik. Tetapi kerana penghantaran yang lama akan ada sedikit kerosakan pada produk. Sebarang masalah kualiti, kami akan mengatasinya dengan segera.
Q: Di manakah kilang anda berada?
J: Kami berada di Nanjing




Tag Hot: Teras Radiator Aluminium, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebutharga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan