Tiub Aluminium

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO., LTD. memberi tumpuan untuk menyelesaikan masalah sistem penyejukan pertukaran haba, menyediakan bahan aluminium penukar haba untuk industri automotif, industri penyaman udara, yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran pelbagai jenis tiub aluminium penukar haba ketepatan dan bahagian automotif lain yang berkaitan untuk radiator, sistem penyaman udara. Syarikat kami adalah salah satu pembekal tiub aluminium terbesar di China. Produk merangkumi pelbagai aluminium komposit coilã aluminium plateã aluminium foil ï¼ ›tiub aluminium dikimpal frekuensi tinggi, tiub tersemperit. Tiub Radiator Aluminium dikimpal frekuensi tinggi, tiub Intercooler, Tiub penyejuk minyak, tiub Kondensor yang memenuhi standard kualiti tertinggi industri automotif. Kami menyediakan pelanggan dengan produk berkualiti tinggi, layanan yang baik, dan membantu pelanggan untuk meningkatkan daya saing, kepuasan pelanggan adalah fokus kerja kami.

Tiub aluminium yang kami sediakan adalah aluminium yang paling biasa digunakan dalam aplikasi struktur. Ia mempunyai ketahanan kakisan di atas rata-rata, kebolehkerjaan yang baik, dan sangat sesuai untuk pengelasan, rawatan haba, rintangan keretakan tekanan dan bukan magnet Di samping itu, ia mempunyai ketahanan kakisan yang tinggi dan biasanya digunakan dalam aplikasi struktur luar, seperti pagar dan jalur hiasan. Mereka memiliki kemampuan untuk memindahkan haba dengan cepat dan cekap, menjadikannya bahan yang ideal untuk proses pemindahan haba. Ini dapat memberikan spesifikasi dan ukuran pada harga pasar terkemuka sesuai dengan aplikasi khusus pelanggan.

Nanjing Majestic Company ditubuhkan pada tahun 2007 dan mempunyai pengalaman lebih dari 12 tahun dalam industri tiub aluminium. Di samping itu, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949, jadi kualiti terjamin. Kami mempunyai katalog pelbagai spesifikasi dan model untuk anda pilih. Sekiranya anda mempunyai reka bentuk anda sendiri, berikan lukisan, Kami akan menghasilkan mengikut gambar dan keperluan anda. Sekiranya anda mempunyai keperluan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa. Berharap untuk mempunyai kerjasama jangka panjang dengan syarikat anda.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Aluminium terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.