Radiator Aluminium Plastik Auto

Radiator Aluminium Plastik Auto

Dengan kemajuan sains dan teknologi yang berterusan, keperluan orang untuk pelbagai produk terus meningkat, dan struktur dan prestasi bahan yang sepadan antara komponen bergerak ke arah pengeluaran ringan, tinggi kebolehpercayaan, harga rendah, dan perlindungan alam sekitar. Perkara yang sama berlaku dalam industri automotif, jadi semakin banyak orang memilih radiator aluminium plastik automatik dan radiator semua aluminium.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Radiator aluminium plastik automatik adalah komponen penting yang sangat diperlukan dalam mesin yang disejukkan dengan air. Fungsinya adalah untuk menyebarkan lebihan haba yang dibawa oleh penyejuk di jaket air mesin melalui pertukaran haba sekunder, dan menyerapnya dari bahagian suhu tinggi di bawah tindakan aliran udara paksa luaran. Haba disebarkan ke udara oleh alat pertukaran haba. Tahun ini, kerana pengembangan teknologi baru, semakin banyak perhatian telah diberikan untuk meningkatkan prestasi radiator aluminium plastik automatik. Oleh kerana persekitaran yang berbeza di mana produk berada, produk kami terus meningkat dalam suhu tinggi dan ketahanan kakisan untuk memastikan kesan radiator aluminium plastik automatik dalam sistem penyejukan, serta ekonomi yang dapat dipercayai.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama barang Radiator Aluminium Plastik Auto
Jenama Disesuaikan
Bahan Aluminium
Warna Hitam, perak atau disesuaikan
MOQ 50 keping
Pembungkusan Kotak kadbod + busa dan beg plastik


3. Ciri Produk

Oleh kerana kualiti sistem pelesapan panas menentukan prestasi kereta, Radiator Aluminium Plastik Auto kami mempunyai pelesapan haba berkualiti tinggi, ketahanan kakisan, ekonomi, dan kedap udara, dan dapat memenuhi keperluan masa dengan lebih baik


4. Kelebihan produk

1. Berat ringan, Radiator Aluminium Plastik Auto kami mudah dipasang dan diangkut. Apabila pelesapan haba adalah sama, beratnya hanya satu-sebelas radiator besi tuang, seperenam radiator keluli, dan sepertiga radiator tembaga, yang dapat menjimatkan kos pengangkutan, mengurangkan intensitas tenaga kerja, dan menjimatkan masa pemasangan .
2. Pemasangan sederhana dan penyelenggaraan yang mudah. Oleh kerana ketumpatan aloi aluminium yang rendah dan dapat diproses menjadi beberapa bentuk dan spesifikasi, keratan rentas radiator aluminium jenis ini besar dan biasa, pemasangan produk dan rawatan permukaan dapat diselesaikan dalam satu langkah, dan pembinaannya laman web boleh dipasang secara langsung, menjimatkan banyak kos pemasangan. Penyelenggaraannya juga senang dan kosnya rendah.
3. Penjimatan tenaga dan pengurangan penggunaan, kos penggunaan rendah. Apabila jarak tengah antara masuk dan keluar dari Radiator Aluminium Plastik Auto dan suhu konduksi haba adalah sama, pelesapan haba radiator aluminium adalah 2.5 kali lebih tinggi daripada radiator besi tuang. Kerana penampilannya yang cantik, penutup pemanas boleh dihilangkan, yang dapat mengurangkan kehilangan haba lebih dari 30% dan menelan belanja 10% di atas, walaupun kesan pelesapan panas dari radiator aluminium sedikit lebih rendah daripada radiator tembaga, dapat dikurangkan dengan banyak. Oleh kerana harga aluminium hanya 1/3 dari harga tembaga, kosnya dapat dikurangkan dengan banyak.


5. Soalan Lazim:

Q: Adakah radiator aluminium sejuk lebih baik daripada radiator tembaga tembaga?
J: Ya, berbanding dengan tembaga tembaga, aluminium mempunyai kecekapan yang lebih tinggi, ringan dan jangka hayat yang lebih lama.
Q: Mengapa kami boleh memilih anda?
A: Kami dapat memberikan perkhidmatan tindak balas yang cepat, masa petunjuk yang singkat dan harga yang kompetitif.
S: Berapakah bilangan kakitangan di kilang anda?
J: Kami mempunyai lebih daripada 180 pekerja, 10% adalah juruteknik kanan.
Tag Hot: Radiator Aluminium Plastik Auto, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebut Harga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan