Radiator Auto

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 2007 dan mengkhususkan diri dalam bidang alat ganti dan aksesori untuk kenderaan aftermarket dan prestasi. "Kualiti dan perkhidmatan" selalu menjadi prinsip dan komitmen utama kami kepada pelanggan di seluruh dunia. Rangkaian produk yang kami sediakan meliputi radiator generator, radiator pemecah tanah, radiator automotif, core radiator, core radiator industri, pendakap sisi radiator, pendingin minyak. Kami mengalu-alukan pelanggan untuk merancang dan ODM untuk mengembangkan produk baru. Kami dapat membuat produk radiator automatik untuk pelanggan. Kami sentiasa memastikan bahawa produk kami dapat digunakan dan diterima dengan selamat oleh semua pelanggan. Sekiranya anda berminat dengan produk kami, jangan ragu untuk menghubungi kami.

Radiator automatik adalah bahagian penting dalam sistem penyejukan mesin berpendingin air automotif. Radiator automotif berkembang ke arah yang ringan, kecekapan tinggi dan ekonomi. Struktur radiator kenderaan sentiasa menyesuaikan diri dengan perkembangan baru. Radiator aluminium semakin banyak digunakan dalam trak dan kenderaan kejuruteraan. Kelebihan utama radiator automatik kami adalah bahawa ia dikimpal dengan tangan oleh tukang las yang mahir. Dan penggunaan radiator automatik sirip dan tiub berketumpatan tinggi untuk meningkatkan kecekapan penyejukan. Kawalan kualiti yang ketat, selain ujian tekanan, setiap radiator kereta juga mesti lulus ujian semburan garam. Ujian getaran frekuensi tinggi, digunakan untuk ujian ketahanan kakisan dan ujian kekuatan radiator kenderaan. Dan radiator kereta kami selepas menggilap, untuk mencapai kesan cermin atau boleh dicat hitam.

Organisasi kami dibantu oleh pasukan profesional yang mahir yang membantu kami dalam pembuatan siri produk yang memenuhi standard kualiti industri. Para profesional ini komited untuk mengekalkan persekitaran kerja yang sihat di stesen kerja, yang membantu kami mengekalkan nama yang telah kami perolehi. Oleh kerana kami adalah organisasi yang diperakui ISO, kami sentiasa berusaha untuk mengekalkan kualiti produk kami dan oleh itu menjalankan semua aktiviti di bawah pengawasan profesional kami yang berpengalaman. Selain itu, semua produk hanya dapat dikirim di pasar setelah memeriksa berbagai parameter kualitas. Dengan kualiti produk kami yang sangat baik, pendekatan yang berpusat pada pelanggan dan dasar perniagaan yang adil, kami telah mendapat kepercayaan banyak pelanggan. Pada masa ini, radiator automatik dijual ke United Kingdom, Amerika Syarikat, Arab Saudi, UAE, Rusia, Brazil, Jepun dan banyak negara lain.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Radiator Auto terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.