Radiator Automotif

Radiator Automotif

Radiator Automotif terdiri daripada tiga bahagian: ruang masuk air, ruang keluar air dan teras radiator. Penyejuk mengalir di teras radiator, dan udara melewati luar radiator. Penyejuk panas menjadi sejuk dengan menyebarkan haba ke udara, dan udara sejuk memanas dengan menyerap haba yang dikeluarkan oleh penyejuk.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Radiator kenderaan adalah komponen yang sangat diperlukan dan penting dalam sistem penyejukan mesin berpendingin air kenderaan, dan radiator automotif berkembang ke arah cahaya, efisiensi dan ekonomi. Struktur radiator kenderaan sentiasa menyesuaikan diri dengan perkembangan baru. Radiator automotif aluminium semakin banyak digunakan dalam trak kenderaan dan kenderaan kejuruteraan.

2. Ciri Produk

-Konstruksi TIG WELDED oleh tukang las yang mahir.-Sirip dan tiub berketumpatan tinggi untuk meningkatkan kecekapan penyejukan. -Kawal kualiti yang ketat. Selain ujian tekanan, setiap radiator automotif harus melalui pengujian Salt Spray.-Uji getaran frekuensi tinggi untuk prestasi radiator automotif ujian ketahanan kakisan dan kekuatan. -Radiator automotif kami digilap hingga cermin atau boleh dicat hitam.

3. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama barang Radiator Automotif
Jenama Disesuaikan
Bahan Aluminium
Warna Hitam, perak atau disesuaikan
MOQ 50 keping
Pembungkusan Kotak kadbod + busa dan beg plastik


4. Pembungkusan


5. Soalan Lazim:

Q: Bolehkah anda menghasilkan mengikut sampel?
J: Ya, kami dapat menghasilkan dengan sampel atau gambar teknikal anda. Kita boleh membina acuan dan lekapan.
Q: Bagaimana menghantar?
A: Pengangkutan laut, pengangkutan udara, ekspres;
S: Apakah syarat penghantaran anda?
J: Kita boleh melakukan EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Tag Hot: Automatik Radiator, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebutharga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan