Tungku Mematah

Nanjing Majestic Auto Parts juga merupakan salah satu Pembekal Tungku Memateri di China. Dan akan ada juruteknik profesional untuk memberi anda perkhidmatan teknikal profesional. Sekiranya anda mempunyai keperluan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa. Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Sistem tungku pemateri aluminium digunakan terutamanya untuk radiator aluminium, penyejuk minyak, intercooler, pemanas, kondensor tali pinggang, penyejat, kondensor aliran selari, penyejat bertumpuk, penyejuk udara stesen janakuasa dan benda kerja lain. Pematerian berterusan dilakukan dalam suasana nitrogen. Ia terutama digunakan untuk memateri bahagian aluminium dalam suasana pelindung. Ia terdiri terutamanya dari mesin penyembur fluks, relau pengeringan elektrik, tungku pemanasan pemadam, alat penyejuk air dan penyejuk udara, sistem kawalan atmosfera dan sistem kawalan automatik. Relau brazing aluminium sesuai untuk pengeluaran besar-besaran radiator aluminium, seperti kondensor aliran selari, penyejat tersusun dan radiator kenderaan.

Tungku Mematri sederhana dalam struktur dan mudah digunakan. Kelajuan angin sirkulasi di relau pengeringan tinggi, dan kapasiti pemanasannya besar, untuk memastikan bahawa benda kerja benar-benar kering. Diafragma tungku pematerian aluminium baik dan wajar, ketepatan kawalan suhu tinggi, keseragaman suhu relau baik, kesan penjimatan tenaga luar biasa. Ruang penyejukan udara dilengkapi dengan ruang penyingkiran sanga, melalui pintu sisi ruang pemeriksaan, sisa fluks di tungku pemadam dapat dikeluarkan; Penyejukan udara tidak akan terhakis oleh air, dan tidak akan cacat teruk kerana sejuk dan panas, dan air pendingin yang beredar tidak diperlukan. Sistem kawalan yang sempurna menyedari sistem integrasi, kepintaran, kawalan, peringatan dini dan sistem perlindungan barisan pengeluaran , dan memastikan operasi barisan pengeluaran yang selamat dan boleh dipercayai. Pelbagai analisis dan oksigen berketepatan tinggi menyediakan kaedah canggih untuk pengukuran atmosfera masa nyata dan tepat. Dan semua proses kami mematuhi prosedur ISO-9001. Dan kami mempunyai kualiti satu tahun, jika ada keperluan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tungku Mematah terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.