Tiub Pemeluwap

Nanjing Majestic Company adalah salah satu pengeluar tiub kondensor China. Kami menyediakan pelbagai produk aluminium dan penyelesaian teknikal. Kami komited untuk menjadi profil aluminium, tiub mikro saluran aluminium, tiub dikimpal frekuensi tinggi aluminium, tiub lukis aluminium, tiub lancar aluminium, bahagian aluminium yang diproses dan dicap, wayar aluminium, bahan pemindahan haba aluminium, plat aluminium, plat nipis, jalur, Kerajang, bar, die-casting, die-casting. Produk yang dihasilkan banyak digunakan dalam industri automobil, industri pembinaan, HAVC & R dan industri pemindahan haba, penerbangan, pengangkutan kereta api, industri laut, dll. Sekiranya ada, anda boleh menghantar e-mel kepada kami atau menghubungi kami pada bila-bila masa. Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Bahan yang kami gunakan untuk tiub kondensor mempunyai kekuatan tinggi, kebolehkimpalan, ketahanan kakisan dan ketahanan jangka panjang. Bahagian dalamannya licin dan lancar, menyediakan tiub penyemperitan atau tiub kondensor pekeliling yang diperbuat daripada aluminium lancar untuk aplikasi ketepatan. Tiub kondensor mikro saluran adalah sejenis bahan tiub rata berpori berdinding tipis, yang menggunakan batang aluminium halus, penyemperitan panas dan penyembur permukaan permukaan. Ia digunakan terutama dalam semua jenis bahan pendingin dalam sistem penyaman udara. Ia adalah sejenis penyejuk mesra alam yang baru. Penggunaan sistem perlindungan alam sekitar yang baru adalah bahan utama penukar haba penyaman udara mikro saluran selari generasi baru.

Ditubuhkan pada tahun 2007, kami Nanjing Majestic Auto Parts terlibat dalam pembuatan, eksport dan penyediaan pelbagai produk sistem penyejukan automatik, seperti tabung radiator, tiub intercooler, tabung pendingin minyak dan tabung conderser bulat dan banyak lagi. Kami mempunyai memperoleh pengalaman yang luas melalui penyelidikan dan pengembangan produk sistem penukar haba dan telah merancang dan mengeluarkan item untuk pelbagai aplikasi yang berbeza. Kami menjalankan kajian dan tinjauan yang luas di unit penyelidikan dan pembangunan kami dan berusaha sebaik mungkin untuk menginovasikan rangkaian prestasi yang lebih baik produk. Di samping itu, pemeriksaan dan tinjauan yang dilakukan, membantu kami dalam merancang dan membangunkan produk baru dengan cemerlang. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasukan pekerja kami yang cekap berpengalaman dengan semua proses pembuatan dan tugas-tugas lain yang berkaitan. , dengan itu mengembangkan perniagaan kami ke seluruh dunia. Selanjutnya, kami berhasrat untuk mencapai kepuasan pelanggan yang maksimum dan mengikuti standard etika terkini yang telah mendorong kami dalam mencapai kejayaan baru.

Tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan anda!
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Pemeluwap terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.