Sistem penyejuk

Nanjing Majestic Auto Parts Company fokus untuk menyelesaikan persoalan sistem penyejukan. Kami adalah salah satu pengeluar sistem penyejukan terbesar di China. Sistem penyejukan di dalam kenderaan mempunyai fungsi ganda. Sistem ini memastikan enjin tetap sejuk sambil memberikan haba kepada penghuni pada musim sejuk. Kaedah yang paling penting dan berkesan untuk memastikan keadaan terbaik sistem penyejukan adalah memastikan sistem itu bersih. Di sini, Nanjing Majestic Auto Parts dapat menyediakan perkhidmatan untuk sistem penyejukan anda jika anda memerlukan alat ganti kenderaan. Sekiranya ada keperluan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa. Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Prestasi kereta bergantung kepada sistem penyejukan. Tidak peduli seberapa penakut enjinnya, ia tidak akan berfungsi dengan baik tanpa sistem penyejukan. Sekiranya enjin terlalu panas, mesin mungkin juga gagal seketika, dan semua bahagian kenderaan lain di bawah tudung juga mungkin rosak. Apabila mesin membakar bahan bakar di ruang pembakaran, mereka boleh meleleh, dan omboh di dalam silinder boleh mengembang sehingga tidak dapat bergerak untuk menyelesaikan keseluruhan proses mesin. Radiator kenderaan adalah komponen utama yang membolehkan sistem penyejukan menghilangkan haba. Cecair mempunyai luas permukaan terbesar ketika melewati sirip radiator, dan ketika sirip di sekitarnya dipanaskan dari penyejuk yang mengalir melalui mereka, udara suhu persekitaran dibiarkan menyejukkan sirip.

Radiator adalah komponen penting dalam sistem penyejukan. Fungsinya adalah untuk menyebarkan lebihan haba yang dibawa oleh penyejuk di jaket air mesin melalui pertukaran haba sekunder, dan menyerapnya dari bahagian suhu tinggi di bawah tindakan aliran udara paksa luaran. Haba disebarkan ke udara oleh alat pertukaran haba. Tahun ini, kerana pengembangan teknologi baru, semakin banyak perhatian telah diberikan untuk meningkatkan prestasi radiator aluminium plastik automatik. Oleh kerana persekitaran yang berbeza di mana produk berada, produk kami terus meningkat dalam suhu tinggi dan ketahanan kakisan untuk memastikan kesan radiator aluminium plastik automatik dalam sistem penyejukan, serta ekonomi yang dapat dipercayai.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Sistem penyejuk terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.