Mesin Pemasangan Teras

Nanjing Majestic Company adalah salah satu Pembekal Mesin Pemasangan Teras profesional di China. Kami memberikan khidmat rundingan teknikal pra-penjualan dan perkhidmatan profesional selepas jualan terbaik untuk majoriti pengguna. Kami telah memperhatikan keperluan pelanggan yang sebenarnya, peningkatan kecekapan dan kapasiti pengeluaran untuk waktu yang lama untuk memastikan produk memberikan kestabilan dan prestasi kos yang tinggi, kami akan melakukan yang terbaik untuk mengurangkan kos pelanggan dan memberikan kualiti yang tinggi Core Assembly Machine, perkhidmatan dan penyelesaian keseluruhan yang menjimatkan kos yang memenuhi harapan pelanggan.


Mesin pemasangan teras merujuk kepada sistem yang terdiri daripada dua atau tiga mesin penggelek tali pinggang, mesin pembuatan paip dan mesin pemasangan teras. Sistem pemasangan teras dapat menghasilkan teras penukar haba seperti kondensor (industri automotif dan HVAC), radiator, pemanas, penyejat dan intercooler. Secara manual, hanya perlu memasang skru, lengan, mur (mesin basuh, mesin basuh spring) ke dalam plat getaran yang sesuai dan hidupkan peralatan. Peralatan ini menjalankan proses memuat, melepaskan, memberi makan, memuat, dan memutar kacang dengan sendirinya. Setelah peralatan memasang skru pengembangan yang tersebar menjadi produk siap, peralatan akan berkomunikasi mengikut maklumat sensor dan sistem visual lain, sesuai dengan set Bongkar dan kotak produk siap satu persatu mengikut pesanan. Pemacu motor, dapat berfungsi semasa kuasa dihidupkan, tidak ada bunyi, penjimatan tenaga dan penjimatan kuasa.


Dengan perkembangan ekonomi dan zaman, penggunaan mesin pemasangan teras telah sangat mendorong perkembangan industri automotif dan juga meningkatkan kecekapan kerja operasi bengkel. Kami akan merancang dan menghasilkan mengikut keperluan pengeluaran anda, dan menyediakan set lengkap lukisan dan manual. Mesin pemasangan teras dijamin selama satu tahun, dan menyediakan perkhidmatan dan penyelenggaraan selepas penjualan. Ia juga akan membantu melatih dan memandu operasi mesin.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Mesin Pemasangan Teras terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.