Tiub Aluminium yang Diekstrusi

Nanjing Majestic Auto Parts Company mengkhususkan diri dalam membekalkan jenis tiub aluminium, seperti Aluminium High Frequency Welded Tube, Aluminium Multi channel Tube, Seamless Aluminium Tube, Composite Aluminium Tube.ect.

Tiub / tabung aluminium yang diekstrusi, sebagai jenis profil aluminium yang banyak digunakan, tiub aluminium berbentuk segi empat, segi empat tepat, dan bulat, dan pelbagai ukuran tersedia mengikut dimensi luaran. Bagi pelanggan, kekuatan tiub adalah pertimbangan yang sangat penting, yang ditentukan oleh aloi aluminium yang dipilih, ketebalan dinding dan ukuran tiub.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Aluminium yang Diekstrusi terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.