Tiub Radiator Ekstrusi

Tiub Radiator Ekstrusi

Sebilangan besar tiub aluminium di pasaran dihasilkan melalui penyemperitan. Dalam pengeluaran tiub radiator yang diekstrusi, digunakan batang bulat pendek, suhu tinggi, dan proses penyemperitan perlahan. Terutama "tiga suhu" mesti dikawal. Batang aluminium, silinder penyemperitan, dan acuan mesti dijaga kebersihannya. Masa dan suhu penuaan berdasarkan pada dinding tiub. Ketebalan dan ukuran diameter paip harus disesuaikan dengan tepat.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Extruded Radiator Tubes adalah alat ganti yang penting. Extruded Radiator Tubes berkualiti tinggi dapat melindungi mesin kereta, kerana dapat memastikan bahawa radiator mempunyai prestasi penyejukan yang efisien.
Ciri-ciri Tiub Radiator Ekstrusi kami adalah permukaan tiub berwarna terang, tidak menghakis, tidak teroksidasi; lurus dan tidak cacat; kuat, sukar, dan membongkok dengan sempurna pada sudut 90 darjah; permukaan pemotongannya kemas dan licin, tanpa burr; kimpalan frekuensi tinggi, spesifikasi tepat, Mudah dipasang; Tiub Radiator Ekstrusi boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan khas anda.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

TIADA. PENERANGAN KANDUNGAN
1 Bahan AA1070,3003,6061,6063 adalah tipikal
3 Panjang Disesuaikan
4 Lebar / Diameter Disesuaikan
5 Tinggi / Diameter Disesuaikan
6 ketebalan dinding Disesuaikan
7 Toleransi dimensi Disesuaikan
8 Bentuk Bulat, bujur, segi empat sama, segi enam, segi empat tepat, dll.
9 Kemasan permukaan Kemasan kilang, lukisan, lapisan serbuk, pengoksidaan, dll.
10 Cara pembungkusan Untuk dibungkus dalam peti kayu atau kotak
11 Permohonan Pemindahan haba, kawasan perindustrian, bangunan


3. Ciri dan Aplikasi Produk

Extruded Radiator Tubes digunakan pada radiator, kondensor, penyejat, pendingin minyak, radiator, dan inti pemanas. Tiub Radiator Ekstrusi tersedia dalam berbagai ukuran dan aloi, memastikan sifat terbaik untuk tujuan yang diperlukan.


4. Penghantaran, Penghantaran Dan Perkhidmatan

Untuk memastikan kualiti Tabung Radiator Ekstrusi, kami menggunakan sarung kayu untuk melindungi produk, agar tidak rusak dalam perjalanan.


5. Soalan Lazim:

S: Adakah anda menerima pesanan yang disesuaikan?
J: Ya, memang begitu. Pesanan tersuai anda sentiasa dialu-alukan. Tolong tawarkan kepada kami perangkaan teknikal atau sampel anda supaya kami dapat menyesuaikan produk mengikut pilihan anda. Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi kami.
Q: Apakah MOQ anda?
J: Ini berdasarkan model mana yang anda mahukan.
S: Bagaimana anda memastikan kualiti?
A: Kami mempunyai seluruh set mesin ujian dan pasukan ujian profesional. Setiap produk diuji dengan baik sebelum penghantaran.
Tag Hot: Tiub Radiator Ekstrusi, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebutharga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan