Tiub segi empat tepat intercooler

Oleh kerana intercooler sebenarnya adalah aksesori turbocharged, fungsinya adalah untuk mengurangkan suhu udara suhu tinggi setelah dorongan, sehingga dapat mengurangkan beban termal mesin, meningkatkan jumlah udara masuk, dan kemudian meningkatkan kekuatan enjin. Untuk enjin supercharged, intercooler adalah komponen penting dalam sistem supercharging. Tidak kira sama ada enjin supercharged atau turbocharged engine, intercooler perlu dipasang antara supercharger dan intake manifold. Bahan yang digunakan dalam aluminium intercooler kebanyakannya adalah tiub segi empat tepat aluminium intercooler.

Nanjing Majestic adalah pengeluar profesional tiub aluminium untuk radiator, intercooler dan penyejuk minyak. Kami mempunyai pelbagai jenis tabung, dan dapat membuat tabung sesuai dengan gambar dan keperluan pelanggan. Seperti tiub segi empat tepat aluminium intercooler, tiub radiator alimunim, tiub bulat dll.

Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub segi empat tepat intercooler terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.