Tiub Intercooler

Nanjing Majestic Company ditubuhkan pada tahun 2007. Syarikat kami memberi tumpuan kepada pembuatan tiub radiator, tiub intercooler dan tiub penyejuk minyak selama lebih dari 12 ye. Kami adalah salah satu pembekal tiub intercooler terbesar di China. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasti kami dapat menawarkan produk berkualiti dan harga yang kompetitif. Kami berada dalam kedudukan yang baik bukan hanya untuk membekalkan anda tiub berkualiti tinggi , tetapi juga perkhidmatan purna jual yang sangat baik. Jurutera terlatih akan menawarkan sokongan teknikal kepada anda. Juga, kami dapat menghasilkan tiub Intercooler, tabung radiator dan tiub aluminium lain yang disesuaikan untuk pelanggan, jika anda mempunyai ukuran gambar atau terperinci, kami dapat mengembangkan untuk anda. Sekiranya ada, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa.

Intercooler adalah bahagian penting dalam sistem pengecas super. Ini adalah aksesori turbocharged yang fungsinya adalah untuk meningkatkan kecekapan pengudaraan mesin. Tidak kira sama ada enjin supercharged atau turbocharged engine, supercharging diperlukan. Intercooler dipasang di antara manifold gas, dan kebanyakan bahan yang digunakan dalam intercooler adalah tiub intercooler segi empat tepat. Jenis tiub intercooler segi empat tepat adalah: tiub intercooler bersirip, tiub intercooler persegi atau mengikut keperluan pelanggan.

Ciri-ciri produk tiub intercooler yang disediakan oleh syarikat kami: ringan, mudah dikimpal, rintangan kakisan yang baik, rintangan voltan yang baik, julat penyimpangan kecil, kualiti permukaan yang tinggi. Tiub Intercooler digunakan terutamanya dalam sistem penyaman udara, penyejukan dan penyejukan dan aplikasi solar. Sejak penubuhan kami pada tahun 2007, kami mempunyai pengalaman yang kaya dalam tiub intercooler tiub aluminium di China, dan produk kami dijual ke Eropah, Mingguan, Oceania, Asia dan negara-negara lain. Kami fokus untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, jadi kami menikmati reputasi yang baik di bidang aluminium. Sekiranya anda mempunyai keperluan, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa. Berharap dapat mengadakan kerjasama dengan anda.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Intercooler terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.