Mesin Uji Kebocoran

Nanjing Majestic Company adalah salah satu Pembekal Mesin Uji Kebocoran profesional di China. Mesin Uji Kebocoran kami dieksport ke Rusia, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India dan banyak negara dan wilayah lain di dunia. Kami juga memberikan arahan terperinci dan kandungan latihan.

Mesin Uji Kebocoran dikendalikan oleh komputer mikro komputer, dengan fungsi pengimbasan kod bar, dan fungsi alat kawalan jauh. Ia digunakan secara meluas dalam ujian kedap udara dalam talian, pengedap radiator, kondensor, penyejuk, tembaga, radiator kenderaan, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit keluli-aluminium, radiator semua aluminium, dll. Ia boleh digunakan untuk ujian kedap udara dan ujian kedap di makmal. Pengalaman kami dalam peralatan lini pengeluaran automatik dan automasi proses meningkatkan fungsi pengesan kebocoran radiator automatik, sehingga memberikan perkhidmatan yang komprehensif kepada industri. Uji kebocoran adalah bidang kejuruteraan khusus, kadang-kadang disebut ujian tekanan atau ujian vakum. Juruteknik kami mempunyai banyak pengetahuan dan kepakaran, dan dapat membantu pelanggan dalam menentukan kadar kebocoran atau had kebocoran yang dapat diterima, dan merancang dan menyediakan mesin ujian kebocoran radiator automatik untuk menguji seberapa banyak item yang bocor.

Ciri dan kelebihan Mesin Uji Kebocoran adalah seperti berikut:
Mesin ujian kebocoran dapat menguji kebocoran secara kuantitatif, dan lulus standard ISO9000, Mesin Uji Kebocoran dapat dengan cepat dibersihkan dan diuji kering, mudah dimasukkan ke dalam lini pengeluaran automatik atau manual, had lulus / gagal automatik, tanda lulus / gagal automatik. mengatasi gangguan luaran dan menyedari pengesanan kebocoran tekanan pembezaan langsung. Hasil ujian adalah intuitif dan menjimatkan kos. Ini adalah peralatan yang sesuai untuk banyak ujian kedap udara.
Mesin ujian kebocoran banyak digunakan untuk ujian ketahanan udara dalam talian radiator, kondensor, penyejuk, tembaga, radiator kenderaan, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit keluli-aluminium, radiator semua aluminium, dll., Uji meterai, juga boleh digunakan untuk ujian kedap udara dan ujian meterai di makmal.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Mesin Uji Kebocoran terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.