Tiub Penyejuk Minyak

Nanjing Majestic Company adalah salah satu pengeluar tiub penyejuk minyak China terbesar. Beribu pejabat di Jiangsu, China, kami mempunyai lebih daripada 80 pekerja dan lebih daripada 10% juruteknik. Kami komited untuk menyediakan penyelesaian aluminium inovatif dengan prestasi yang lebih tinggi, kualiti pembuatan yang lebih baik dan perkhidmatan yang berharga. Kami sentiasa mencari inovasi berterusan dalam bahan, proses, peralatan dan aplikasi, serta peningkatan berterusan dalam prosedur, kualiti dan penghantaran. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasti kami dapat menawarkan tiub penyejuk minyak berkualiti untuk anda dan harga yang kompetitif. Kami berada dalam kedudukan yang baik bukan sahaja untuk membekalkan anda tiub berkualiti tinggi, tetapi juga perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik. Jurutera terlatih akan memberi anda sokongan teknikal.

Kaedah pembuatan tiub penyejuk minyak adalah: jalur aluminium rata dibuat menjadi tiub, dan kemudian tepi disambungkan dengan proses pengelasan frekuensi tinggi, dan kemudian pengelasan jahitan dilakukan tanpa menggunakan bahan pengisi. Kemudian sesuaikan ukuran tiub sehingga ukuran dan toleransi yang tepat tercapai. Secara amnya, bahan terasnya adalah 3003, dan aloi yang boleh dikimpal komposit adalah 4343 atau 4045. Tiub penyejuk minyak frekuensi tinggi banyak digunakan dalam tiub pengeluaran penukar haba untuk dapat menyalakan tungku atau api dan memberikan ketahanan kakisan yang berkorban. Minyak frekuensi tinggi kami tiub sejuk dihasilkan dengan ketepatan tinggi dan toleransi yang sangat rendah, yang dapat memenuhi keperluan khusus pelanggan, dan pelbagai ukuran dan bentuk dapat digunakan untuk pembuatan tiub penyejuk minyak dengan pelbagai frekuensi. aloi. Dan berikan pilihan katalog atau ukuran tersuai.

Tiub penyejuk minyak mempunyai kelajuan kimpalan yang cepat, zon kimpalan yang terkena haba kecil, kimpalan tidak dapat membersihkan benda kerja, dan dapat mengimpal tiub berdinding nipis dan tiub logam. Tiub penyejuk minyak frekuensi tinggi mempunyai ketahanan kakisan dan prestasi pemindahan haba yang baik.

Tiub penyejuk minyak terutamanya digunakan untuk penyejuk minyak automotif dan industri.

Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Penyejuk Minyak terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.