Mesin Sirip Radiator

Nanjing Majestic Company adalah salah satu pembekal mesin sirip radiator di China. Syarikat kami menyediakan pengeluaran tangki air automotif, pemanas air, kondensor, penyejat, serta berbagai peralatan khas di lini pengeluaran, seperti mesin sirip radiator, mematri. tungku, dan lain-lain pada masa yang sama, kami dapat merancang pelbagai peralatan khas mengikut keperluan pelanggan. Memastikan kehendak pelanggan, berinovasi secara berterusan berdasarkan yang asli, dan mendapat lebih banyak faedah dalam barisan pengeluaran. Pada saat yang sama, perusahaan telah membentuk tim teknis, dan staf yang terampil, sistem manajemen mutu yang ketat dan sistem layanan pelanggan, dari pengembangan hingga penjualan, mulai dari permintaan pelanggan, dan memperhatikan nilai kepuasan pelanggan. Dengan sikap ikhlas, kualiti yang sangat baik, perkhidmatan yang sempurna, untuk bertemu pelanggan, untuk mencapai kepuasan pelanggan dengan strategi win-win kami.

Mesin sirip radiator adalah sejenis penekan sirip, yang dapat menghasilkan sirip persegi dengan ketinggian 10 mm, termasuk sirip lurus, sirip mengimbangi dan sirip bergelombang. Aplikasi termasuk: penerbangan, kriogenik, perindustrian, automotif. Salah satu proses yang paling penting dalam mana-mana operasi pembuatan penukar haba adalah pengeluaran sirip. Bagi sebilangan besar penukar haba ini, sirip yang akan dihasilkan akan dibuat pada mesin Stamping Fin Reciprocating yang juga dikenali sebagai Fin Press. Kami telah mengembangkan barisan mesin pembentuk Fin yang lengkap termasuk salah satu mesin ketepatan tinggi yang paling maju secara teknikal yang terdapat di pasaran hari ini. Dan kami akan membuat mesin sirip khusus untuk keperluan aplikasi anda.

Mesin sirip radiator dapat mengekalkan ketinggian sirip dan ketepatan nada melalui sirip khas. Dengan menukar acuan sirip, satu set mesin sirip dapat digunakan untuk menghasilkan sirip yang berbeza (sirip offset, sirip lurus, sirip berlubang, sirip louver, sirip gelombang persegi, sirip tulang herring, dll.). Sila berikan spesifikasi sirip anda, termasuk ketinggian sirip, nada, ketebalan, bahan, panjang aliran sirip maksimum, dll. Kami dapat menandingi mesin pembentuk sirip yang dioptimumkan untuk memenuhi keperluan penyejukan anda.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Mesin Sirip Radiator terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.