Talian Pengeluaran Radiator

Nanjing Majestic Company adalah salah satu pembekal lini pengeluaran radiator profesional di cina. Kami tidak hanya menghasilkan radiator, tetapi juga menyediakan lini pengeluaran radiator kepada pelanggan. Kami berada dalam posisi yang baik bukan hanya untuk menyediakan anda pemasangan berkualiti tinggi, tetapi juga perkhidmatan purna jual yang sangat baik. Jurutera terlatih akan menawarkan sokongan teknikal kepada anda. Matlamat kami adalah untuk menyelesaikan keperluan pelanggan dan mengeluarkan produk dan mesin berkualiti tinggi. Pada masa ini, mesin kami dijual ke banyak negara di Asia, Amerika, Eropah dan Oceania. Sebarang masalah Anda boleh datang untuk berunding dengan kami pada bila-bila masa dan berharap dapat menjalin kerjasama dengan anda.

Jalur Pengeluaran Radiator termasuk Mesin Sirip Radiator, Tungku Memateri, Mesin Uji Kebocoran, Mesin Pemotong Tiub, mesin tiub, Mesin Pemasangan Teras dll. Mesin sirip merujuk kepada mesin sirip stamping, yang dapat menghasilkan sirip persegi dengan ketinggian 10 mm, termasuk sirip lurus, sirip mengimbangi, dan sirip bergelombang. Tungku Brazing terutama digunakan untuk memateri bahagian aluminium dalam suasana perlindungan. Mesin Uji Kebocoran terutamanya digunakan untuk ujian pengedap produk, ujian kalis air, ujian tahap perlindungan IP. Mesin pemotong tiub sesuai untuk memotong paip aloi, paip keluli karbon, paip keluli tahan karat dan paip logam bukan ferus. Mesin pembuatan tiub digunakan terutamanya untuk pengeluaran paip radiator kenderaan, paip intercooler dan paip kondensor. Mesin pemasangan teras automatik menggunakan sirip dan tiub yang dibekalkan secara berterusan, dan kepingan utama yang dipasang secara manual (tiub pengumpul) dan plat sisi untuk memasang teras penukar haba spesifikasi tertentu yang diperlukan oleh pelanggan.

Kelebihan barisan pengeluaran radiator dari syarikat kami:
1. Kecekapan tinggi: Sebarang pertanyaan atau e-mel yang anda ada akan dijawab dalam masa 24 jam.
2. Profesional: lebih daripada sepuluh tahun pasukan sokongan teknikal dan penjualan untuk memberikan anda perkhidmatan terbaik.
3. Pembungkusan dan pengangkutan: Sebelum pembungkusan, ujian yang ketat mesti dilakukan untuk memastikan bahawa tidak ada kebocoran.
4. Harga berkualiti tinggi dan kompetitif: Kami menggunakan bahan berkualiti tinggi, kami mempunyai peralatan pengeluaran yang maju, keperluan pengeluaran yang ketat, dan harga yang berpatutan.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Talian Pengeluaran Radiator terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.