Tiub Radiator

Nanjing Majestic Auto Parts Company mengkhususkan diri dalam penyediaan jenis tiub aluminium, seperti tiub radiator aluminium berpakaian, tiub radiator tidak berlapis, tiub intercooler, tiub penyejuk minyak.

Sekiranya anda mempunyai gambar, kami juga dapat menghasilkan tabung radiator yang disesuaikan untuk pelanggan. Kami mempunyai lebih dari 12 tahun untuk menghasilkan tabung radiator. Kami adalah salah satu pengeluar tiub radiator China yang terbesar. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Pasti kami dapat menawarkan produk berkualiti dan harga yang kompetitif. Sekiranya ada pertanyaan atau rancangan pembelian, anda boleh menghantar e-mel kepada kami atau menghubungi kami pada bila-bila masa. Berharap dapat mengadakan kerjasama dengan anda.

Tiub aluminium adalah logam bukan ferus yang berkait rapat dengan manusia, terutamanya tiub radiator aluminium berpakaian, dengan perkembangan ekonomi, tiub radiator aluminium berpakaian semakin banyak digunakan dalam bidang pembuatan industri seperti radiator kenderaan, penukar haba, dll. tiub radiator aluminium adalah jenis baru paip tahan pakai dan tahan kakisan. Terutama, tiub radiator aluminium berpakaian tahan haus dan ketahanan kakisan yang sangat baik dan rintangan tekanan tinggi menjadikan paip keluli berpakaian bimetal dapat digunakan di bawah kelas tekanan apa pun. Lapisan dalam dan lapisan luar terikat dengan baik oleh kimpalan letupan, interlay ikatan metalurgi memastikan kebolehpercayaan. Paip keluli berpakaian bimetal banyak digunakan di ladang minyak, industri kimia, industri tenaga elektrik. Dengan aplikasi yang lebih luas dan lebih luas, tiub radiator aluminium berlapis membawa kita lebih banyak manfaat ekonomi, persekitaran, sosial.

Tiub radiator aluminium yang kami hasilkan mempunyai kelurusan yang baik, permukaan yang terang, ketahanan kakisan yang kuat, prestasi dimensi yang berkualiti, dan tidak ada kebocoran. Umumnya digunakan pada alat ganti seperti radiator, intercooler, oil cooler, condenser dan evaporator. Syarikat kami bermula dari keperluan pelanggan, dan kami akan mengembangkan teknologi baru dan peralatan baru, dan menyediakan mereka sokongan teknikal dan perkhidmatan berkualiti. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami atau kakitangan teknikal. Selamat datang ke kilang kami.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Tiub Radiator terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.