Mesin Pemotong Tiub

Nanjing Majestic Company adalah Pembekal mesin pemotong tiub. Kami menyediakan mesin pemotong Tube Berkualiti dan barisan pengeluaran radiator / intercooler lain. Kami memberi tumpuan kepada perkara ini lebih dari 12 tahun. Kami dapat menyesuaikan mengikut keperluan anda dan akan memberikan gambar penuh untuk diperiksa. Tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda.

Mesin pemotong tiub yang kami sediakan dapat memotong paip rata dengan pelbagai bentuk, menyediakan kaedah pembuatan yang paling sesuai, dan memperkenalkan kaedah pembuatan berterusan tanpa gangguan. Ia dipastikan bahawa kemurungan tiub rata yang disebabkan oleh kekuatan hentaman potongan dikendalikan dalam had minimum yang boleh diterima. Kestabilan, keseragaman dan kecekapan produk dijamin. Di samping itu, kaedah pembuatan baru juga mengawal membongkok dan memutar tiub rata dalam julat ralat terkecil, yang meningkatkan ketepatan tiub rata. Mesin pembuatan paip yang disediakan oleh syarikat kami sesuai untuk peralatan pembuatan berkelajuan tinggi yang diekstrusi paip rata untuk penukar haba kenderaan. Semasa proses pembuatan, lebar, ketebalan, arah, ukuran, kelengkungan dan kelainan tiub yang diekstrusi secara automatik disesuaikan untuk memastikan ketepatan tiub rata setelah dibuat. Selain itu, sesuai dengan kebutuhan pengguna yang berbeza, dapat dihubungkan dengan pengaturan tiub rata dan alat pembungkusan untuk mewujudkan pengeluaran automatik sepenuhnya, sehingga dapat meningkatkan efisiensi pengeluaran.

Syarikat megah Nanjing mempunyai lebih daripada 80 kakitangan, juruteknik berjumlah 10%. Lebih-lebih lagi, kilang kami diperakui oleh ISO / TS16949. Sudah pasti kami dapat menawarkan produk berkualiti dan harga yang kompetitif. Oleh itu, jangan risau tentang kualiti, mesin pemotong tiub kami juga mempunyai jaminan satu tahun. Sebarang pertanyaan akan diselesaikan pada kali pertama. Mesin pemotong tiub kami dieksport ke Rusia, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India dan banyak negara dan wilayah lain di dunia. Kilang kami berharap dapat bekerjasama dengan lebih banyak pelanggan.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Mesin Pemotong Tiub terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.