Intercooler Pemasangan Depan Sejagat

Intercooler Pemasangan Depan Sejagat

Udara pengisian yang tidak sejuk memasuki ruang pembakaran, yang akan mempengaruhi kecekapan pengisian enjin. Ia juga akan menyebabkan suhu pembakaran mesin terlalu tinggi dan menyebabkan ketukan dan kerosakan lain. Oleh itu, intercooler sangat penting. Intercooler biasanya terletak di bawah bahagian depan kereta. Juga dikenali sebagai intercooler mount depan universal.

Perincian Produk

1. Pengenalan Produk

Interkolool mount depan universal adalah untuk mengurangkan suhu udara masuk enjin. Suhu gas ekzos yang dikeluarkan oleh enjin sangat tinggi, dan pemindahan haba melalui supercharger akan meningkatkan suhu udara masuk. Lebih-lebih lagi, ketumpatan udara akan meningkat semasa proses pemampatan, yang pasti akan menyebabkan peningkatan suhu udara, yang akan mempengaruhi kecekapan pengisian mesin. Untuk mengatasi kesan buruk yang disebabkan oleh kenaikan suhu udara bertekanan, oleh itu, perlu memasang intercooler mount depan universal untuk mengurangkan suhu udara pengambilan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nama barang Intercooler pelekap depan universal
Jenama Disesuaikan
Saiz teras Disesuaikan
Bahan semua aluminium
Masa penghantaran Biasanya 35 hari
Cara penghantaran Melalui udara (TNT, FEDEX, DHL, UPS, dll) / kereta api / laut
Eksport pelabuhan laut Shanghai atau Ningbo
Tempoh bayaran Bayaran deposit 30% di muka, baki sebelum penghantaran
Kaedah pembayaran T / T
Jaminan 12 bulan


3. Ciri dan Aplikasi Produk

Sebagai pengeluar produk penyejuk yang berpengalaman dan profesional, kami tidak hanya menghasilkan pelbagai alat penyejuk depan universal standard / konvensional, penyejuk minyak berpendingin air dan penyejuk minyak OEM, tetapi juga mengalu-alukan pelbagai pesanan yang disesuaikan. Produk khusus kami melibatkan semua industri. Seperti industri hidraulik, peralatan pembinaan, mesin bahan binaan, jentera pelabuhan, pembinaan jalan raya dan sistem penyejukan bateri. Kami menyediakan produk yang menjimatkan kepada pelanggan!


4. Penghantaran, Penghantaran Dan Pembungkusan

Mengenai pakej intercooler pemasangan depan universal kami, kami mempunyai casing kayu untuk dipilih:
1. Kotak pembungkusan neutral
2. Kotak pembungkusan asal
3. disesuaikan mengikut keperluan pelanggan

Mengenai masa penghantaran, ia berdasarkan cara pelanggan memilih, biasanya, masa penghantaran untuk dihantar melalui laut adalah sekitar 30 hari kerja; jika dihantar melalui udara, masa penghantaran adalah sekitar 5-10 hari bekerja. Selepas menghantar produk, kami akan menghantar nombor penjejakan dan maklumat penghantaran kepada anda.


5. Soalan Lazim:

S: Bagaimana kilang anda menjalankan kawalan kualiti?
J: Kualiti adalah keutamaan utama. Dari awal hingga akhir pengeluaran, kami sentiasa mementingkan kawalan kualiti. Setelah setiap produk dibungkus, ia akan dipasang sepenuhnya dan diuji dengan teliti.
S: Bolehkah kami menjadi pengedar anda?
J: Ya, kami mencari pengedar dan ejen di seluruh dunia.
S: Adakah anda memberikan sampel untuk memeriksa kualiti?
J: Ya, jika kami mempunyai stok, anda hanya perlu membayar kos penghantaran.
Tag Hot: Universal Front Mount Intercooler, Disesuaikan, China, Diskaun, Kualiti, Pembekal, Sampel Percuma, Pengilang, Sebutharga, Waranti Satu Tahun

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan