Penyejuk Minyak Sejagat

Nanjing Majestic Company terletak di Jiangsu, China. Syarikat kami adalah salah satu pengeluar penyejuk minyak sejagat China. Kami mempunyai lebih dari dua belas tahun pengalaman dalam pembuatan penyejuk minyak sejagat. Kami boleh menghasilkan penyejuk minyak sejagat yang disesuaikan, dan juga mempunyai penyejuk minyak stok untuk anda pilih. Kami boleh mengeluarkan kebanyakan penyejuk minyak, seperti trak, kenderaan pembinaan, kenderaan memandu harian dan kereta lumba. Selain itu, kilang kami disahkan oleh ISO / TS16949 . Pasukan penjualan kami yang terlatih dapat memberikan anda pelbagai konsultasi dan keperluan mengenai peningkatan produk dan prestasi pada bila-bila masa. Anda boleh menghubungi kami melalui telefon atau e-mel, kami mengalu-alukan pertanyaan dan maklum balas anda.

Penyejuk minyak sejagat adalah tambahan penting untuk enjin berprestasi tinggi. Oli enjin mudah panas, menjadikannya nipis, dan perlindungan bahagian penting enjin tidak mencukupi, yang menyebabkan keausan enjin pramatang. Hal ini terutama berlaku untuk mesin PD, yang terkenal dengan keausan camshaft yang berlebihan. Penyejuk oli universal adalah kit universal yang boleh dipasang di tempatnya. Ia perlu dipasang di mana aliran udara mudah dilalui, seperti radiator atau lampu kabus di bahagian depan kereta. Kurungan universal boleh dipotong atau dibengkokkan agar sesuai dengan kedudukan yang betul.

Kami boleh membuat penyejuk minyak universal sesuai dengan keperluan dan gambar anda. Syarikat kami mempunyai jabatan penyelidikan dan pembangunan dan telah memperoleh banyak sijil paten. Produk kami dieksport ke Rusia, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India dan banyak negara dan wilayah lain di dunia. Kami selalu mengikuti falsafah perniagaan "kualiti pertama, pelanggan pertama, dan kerjasama win-win". Semasa membuka pasaran, kami terus memberikan perhatian lebih untuk meningkatkan tahap profesional dan daya saing komprehensif kumpulan. Berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang paling profesional. Berharap untuk bekerjasama dengan anda.
Beli {kata kunci} dari kilang kami yang merupakan salah satu pengeluar dan pembekal Penyejuk Minyak Sejagat terkemuka di cina. Produk kami memberikan perkhidmatan yang baik seperti Waranti Satu Tahun. Sekiranya anda ingin mendapatkan produk diskaun, anda boleh mendapatkannya dari kami. Produk kami tidak hanya memberikan sampel percuma, tetapi juga memberikan sebut harga. Kami juga mempunyai produk berkualiti tinggi yang disesuaikan. Selamat datang rakan-rakan dan pelanggan dari dalam dan luar negara untuk mengunjungi kilang kami dan bekerjasama dengan kami, semoga kami dapat dua kali menang.